Tóth Rebeka

Szolgálati terület: Tanúságtétel, vetítés

Mottó: „Mindenki, aki Krisztusban van, új teremtmény. A régi megszűnt, valami új valósult meg. /2Kor 5,17/

Lakhely: Székesfehérvár & Budapest

A csapat tagja: 2019 ősze óta

Tanúságtétele

Keresztény családból származom, azonban rögös utakon sikerült Istenhez találnom. Egyetemista koromban eléggé elragadott a világ: a bulik, a kábítószer, a fiúk. De van, hogy el kell érned a lejtő legaljára, azért, hogy újra talaj legyen a lábad alatt, és fel tudd magad lökni. Persze ez egyedül nem megy. Életem legsötétebb órájában végre én is elfogadtam Isten folyamatosan felém nyújtózkodó kezét.

Az Atya pedig lassan elkezdte lefaragni rólam a világ hazugságait, és rengeteg szorongástól, félelemtől, hamis önképtől szabadított már meg. Ő valóban még a legsúlyosabb sebet is képes meggyógyítani. És az Atya legnagyobb ajándéka a helyzetektől független belső béke.

Magamban hordozom azt az elhívást, hogy megmutassam minden fiatalnak, aki az eksztázist, az elfogadást, a földöntúli élményeket és a szeretetet keresi, hogy ezek valóban léteznek. Csak sokszor rossz helyen keressük.

Csiszér Laci zenekara által is rengeteget tapasztalhattam már az élő Istenből. Ha ők zenélnek, az számomra olyan, mintha rám szakadna a mennyország, és az Atya átölel az Ő szerető kegyelmével. Én nem vagyok különb nálad. Létezésed jogán neked is jár ez az öröm!