Szakál Anna

Hangszer: Ének

Mottó: „Boldogok, akik nem látnak, mégis hisznek.” /Jn 20,29/

Lakhely: Szeged

A csapat tagja: 2018 tavasza óta

Tanúságtétele

Keresztény családban nőttem fel, de mint mindenki másnak, nekem is személyesen döntenem kellett Isten mellett. Az általános iskola utolsó éveiben, és a gimnázium első évében Istentől távoli úton jártam. Jobban érdekeltek a világi dolgok, mint Isten.

A 2016-os szilveszter este folyamán többet ittam, mint kellett volna, rosszul lettem, és nem tudtam felállni a székről, ahova leültettek. Hihetetlenül rossz és megalázó érzés volt. Az volt az a pillanat, amikor eldöntöttem, hogy nem iszok többé alkoholt.

2017 márciusában kiléptem egy lelkileg bántalmazó kapcsolatból, és az iskolában való piszkálódás miatt sokat szenvedtem. Sok fájdalom után próbáltam visszakerülni Isten jelenlétébe, ezért elmentem nyáron a sokak által dicsért Lelkes Napok katolikus karizmatikus táborba. Lelki gyógyulásért mentem, hogy Isten begyógyítsa a sebeim, és jelen legyen az életemben. A tábor végéhez közeledve az egyik estén Kunszabó Zoltán diakónus vezette a szentségimádást, és ez alatt úgy éreztem Isten gyógyít engem. Az egyik pillanatban, amikor úgy sírtam a boldogságtól, mint még életemben soha, Isten egy nevet súgott a fülembe, és azt mondta, hogy az az illető fog majd engem úgy szeretni, mint ahogy egy férj szereti a feleségét. Ismertem már Őt, és azt hiszem én voltam a legboldogabb, mikor Isten elmondta ezt a titkot. Megkerestem, elmondtam neki, és 2017 szeptembere óta boldog Isten-központú párkapcsolatot élünk.

Amikor már azt hittem, hogy Isten nem adhat ehhez hasonlóan nagy ajándékot, 2018 tavaszán lemondtam arról, hogy a földön keressem az igazi boldogságot, és 7 nappal később elküldte hozzám Csiszér Laci testvéremet, aki elhívott az Istent dicsőítő szolgálatra. Azóta együtt rójuk a kilométereket, hogy elvigyük mindenkihez Isten igéjét, és szétszórjuk a Tőle kapott boldogságot az emberek között. Hálás vagyok Istennek, hogy felemelt és elhívott erre a szolgálatra! Nagy HALLELUJA!