Támogatás

Kedves Testvéreink!

A szolgálatunk teljes időben való folytatatásához szükségünk van nem csak az egyszeri, hanem a rendszeres adakozókra is. Ha egyetértesz a szolgálatunkkal, kérjük támogass minket havonta! Akár kisebb, akár nagyobb összeggel tudod támogatni a missziónkat, rendkívül hálásak vagyunk érte. 

Ha úgy döntesz, hogy rendszeresen adakoznál, kérlek töltsd ki az lábbi űrlapot:

RENDSZERES TÁMOGATÁS

Az adományokat különböző célokra fordítjuk, melyekről lentebb olvashattok. 

Köszönjük hogy ajándékotokkal lehetővé teszitek, hogy tovább folytathassuk és magasabb színvonalon végezhessük a szolgálatunkat. Isten fizesse meg! 

Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek.

/Mt 25,40b/

Köszönettel:

Csiszér László zenekara

Rendszeres támogatás

Az alábbi űrlapon tudod kifejezni azon szándékodat, ha rendszeresen szeretnéd támogatni a szolgálatunkat.

A legkisebb összegért is köszönettel tartozunk. Isten fizesse meg!

Amennyiben később már nem szeretnél, vagy nem tudsz minket támogatni, abban az esetben kérlek írj nekem egy e-mailt a zenekar@csiszer.hu címre, vagy hívj fel a következő számon: +36-30-973-5978 és akkor tudom törölni az adataidat a rendszerből. 

Azoknak, akik rendszeresen támogatják a missziónkat, és az űrlapon feliratkoznak rá, negyedévente részletesebb beszámolót is küldünk a tevékenységünkről. Az első negyedéves beszámolónkat pedig mindenki számára nyilvánossá tettük az alábbi linken.

A következő negyedéves beszámoló kiküldésének várható ideje: március elseje.

Köszönettel: Csiszér László 

Információk az utaláshoz

Az adó 1%-ának felajánlása

Adód 1%-át alapítványunk részére is fel tudod ajánlani: 

(A Lélek és Élet Alapítvány a közösségünk, az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség szolgálatait támogató alapítvány.)

Lélek és Élet Alapítvány

Adószám: 18064993-1-43

Köszönjük, ha támogatsz bennünket adód 1%-ával is!

A támogatások felhasználása


A magyarlakta területek missziója

Támogatásotok segít abban, hogy négyen teljes időben tudjunk dicsőíteni és evangelizálni a magyarlakta területeken. Ti vagytok azok, akik időt vásároltok számunkra, hogy mások felé szolgálhassunk és megoszthassuk velük is az örömhírt. A Ti segítségetekkel tudunk dicsőítő- és imaalkalmakat, kurzusokat, koncerteket, iskolai missziókat és utcai evangelizációkat tartani. Ha Ti nem lennétek, nem szolgálhatnánk ennyi ember felé. Köszönjük, hogy támogatjátok a küldetésünket!

Utazási eszközeink karbantartása és az útiköltségek kifizetése

Szolgálatunkból adódik, hogy szüntelenül úton vagyunk, és nem egyszer fordult elő, hogy akár csak egyetlen nap több, mint 700 km-t utaztunk. Ebből fakadóan kisbuszunkat is többször kell szervízbe vinni és útiköltségeink is számottevőek. Akik meghívnak minket szolgálni, nem mindig tehetik meg, hogy kifizessék az egész útiköltségünket (főleg, ha hátrányos helyzetűek felé szolgálunk), ezért ilyenkor a Ti támogatásotok segít nekünk, hogy eljuthassunk az adott helyszínre.


Szervezési költségek

Szolgálatunk során felmerül számos szervezési költség is, melyek fizetéséhez szintén hozzá tudtok járulni az adományaitokkal. Ilyenek többek között a szervezéshez kapcsolódó telefonszámlák, egyéb adminisztrációs költségek, terembérletek.


Kiadványok előállítása

Adományaitok teszik lehetővé, hogy az egyes eseményekre plakátokat és szórólapokat tudjunk készíteni, nyomtatni, valamint a Ti segítségetekre van szükségünk ahhoz is, hogy hangfelvételeinket a későbbiekben kiadhassuk.


Hangtechnikai eszközeink karbantartása és bővítése

Adományaitokból tudjuk finanszírozni hangszereink, hangosító berendezésünk és egyéb hangtechnikai eszközeink felújítását és beszerzését. Mivel nagyon nagy terhelésnek, igénybevételnek vannak kitéve, sokszor kell javítani, vagy épp cserélni őket és jelentős az amortizációjuk.