Tóth Patrik

Hangszer: Elektromos gitár

Mottó: „Mindenre képes vagyok abban, aki nekem erőt ad.” /Fil 4, 13/

Lakhely: Kecel

A csapat tagja: 2018 tavasza óta

Tanúságtétele

Én vallásos családban nevelkedtem, így számomra nem volt ismeretlen a vallásos élet. Kiskoromban minden vasárnap eljártunk templomba, és minden este imádkoztunk a családdal.

Ez így ment egészen 12 éves koromig, amikor meguntam a misére járást, és több alkalmat is kihagytam. Ezen kívül rossz társaságba is keveredtem, meg hasonlók.

A nagy változás végül akkor történt, amikor elmentem egy Tini Lelkes Napokra. Engem Isten ott szólított meg, és éreztem, hogy ott és akkor el is hívott valamire, csak még az nem tisztázódott le teljesen bennem, hogy mire.

Akkoriban még nem nagyon gitároztam komolyabban. Egy időben apukám tanított pár akkordot, azzal elvoltam, illetve ekkor még zongoráztam is. A Tini Lelkes Napokra minden évben elmentem, egészen 15 éves koromig.

2018 tavaszán apukám elhívott egy dicsőítő alkalomra, Kecelre. Lacit már régebb óta ismerte apukám, és ő szolgált is már vele sokat. Én azon az estén szolgáltam vele először, majd később a Lelkes Napokon is. Abban az évben a Szentlélek nagyon megérintett engem, és úgy éreztem, ezen az úton kell tovább mennem.

2019 nyarán volt egy támadásokkal teli időszakom, ahol különösképpen megtapasztalhattam Isten szabadító erejét. Teljesen magam alatt voltam fizikailag és lelkileg is, de Isten kihozott belőle. A mai napig nem tudom a történteknek az okát, de hiszem, hogy ez az időszak is üdvösségemre szolgált, és ez is megerősítette az istenkapcsolatomat. Ezek is rávezettek, hogy:

„Mindenre képes vagyok abban, aki nekem erőt ad.” /Fil 4,13/