Imabázis

Kedves Testvéreink!

Hisszük, hogy a szolgálatunk csak akkor tud működni, ha Isten ereje kíséri, mert nem test és vér ellen harcolunk. /Ef 6,12/ Ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy legyenek, akik imában hordoznak bennünket, a szolgálatunkat és imaszándékainkat. Ennélfogva szeretnénk létrehozni egy imabázist, és ebben a Ti segítségeteket szeretnénk kérni. 

Köszönettel:

Csiszér László zenekara

Mi az az imabázis?

Szeretnénk "felépíteni" egy imabázist, ami annyit takar, hogy aki elhatározza, hogy imádkozik értünk, az feliratkozik a lent megadott űrlapon. Ezáltal tudjuk, hogy vannak, akik tényleg mögöttünk állnak, és az Úr elé visznek minket. Ez a "tagság" nem jár különösebb kötelezettségekkel, de amennyiben úgy döntesz, hogy hordoznál minket az imádságban, kérünk Téged, hogy az űrlapon azt is jelöld be, hogy milyen gyakran tudnál közbenjárni értünk. Természetesen senkinek nem járunk utána, hogy tényleg tartja-e a vállalását, egyszerűen csak szeretnénk tudni, hogy mennyire vannak  „lefedve az imaórák. ” Továbbá, ha feliratkozol az imabázisba és annak a levlistájára, akkor e-mailben is el tudjuk küldeni számodra a havi imaszándékainkat.

Hogyan imádkozzunk?

Nyugodtan olyan módon imádkozzatok, ahogyan a Lélek indít titeket, de amennyiben nyitottak vagytok rá, arra bátorítanánk, hogy három dolog szerepeljen az értünk és a szolgálatunkért mondott imáitokban:

Havi imaszándékaink

Februárban elsősorban azért szeretnénk az imáitokat kérni, hogy:

-az ebben a hónapban előttünk álló szolgálatokon az Úr áldása legyen, és minden az Ő akarata szerint valósuljon meg. (Az e havi nagyobb szolgálataink: elsőcsütörtöki szentségimádás a Babér utcában, Tűz-evangelizáció Budapesten, Új Jeruzsálem közösségi nap, Újuljatok meg! Kiskunhalason, Ászáf 2. képzés Kiskunfélegyházán, Ászáf kurzus Válon,  ifjúsági evangelizáció Marosvásárhelyen.)

-a hitben, kenetben, Jézussal való szolgálatban egy magasabb szintre tudjunk lépni, hogy egyre inkább azzal az erővel szolgáljunk, amivel Jézus szeretné, hogy hirdessük az evangéliumot.

-legyen forrásunk a próbaterem további bérletére és a szolgálat havi kiadásaira, valamint Lacinak, Tibinek, Zolinak, Benedeknek és Klárinak  legyen biztos anyagi háttere, elegendő támogatása, hogy tudják folytatni ezt a missziót; küldjön az Úr még adakozókat.

-a szolgáló testvérek fizikailag is egészségesek legyenek, és szellemi-, valamint lelki értelemben is védelem legyen rajtunk.

-szerda esténként újra tudjuk indítani az online dicsőítő imaalkalmainkat.

-az evangelizációs alkalmainkat online is tudjuk közvetíteni, és ehhez legyen megfelelő eszközünk és hozzáértő emberünk; legyenek olyan önkéntes munkatársaink, akik segítenek a technikai háttérben és evangelizációban.

-az elkezdett dalfelvételeket be tudjuk fejezni, fel tudjunk venni újabb számokat, és össze tudjunk állítani egy CD-t.

-még többen álljanak bele a missziónk imahátterébe.


Hálásan köszönjük az imáitokat!