Imabázis

Kedves Testvéreink!

Hisszük, hogy a szolgálatunk csak akkor tud működni, ha Isten ereje kíséri, mert nem test és vér ellen harcolunk. /Ef 6,12/ Ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy legyenek, akik imában hordoznak bennünket, a szolgálatunkat és imaszándékainkat. Ennélfogva szeretnénk létrehozni egy imabázist, és ebben a Ti segítségeteket szeretnénk kérni.

Köszönettel:

Csiszér László & Zenekara

Mi az az imabázis?

Szeretnénk "felépíteni" egy imabázist, ami annyit takar, hogy aki elhatározza, hogy imádkozik értünk, az feliratkozik a lent megadott űrlapon. Ezáltal tudjuk, hogy vannak, akik tényleg mögöttünk állnak, és az Úr elé visznek minket. Ez a "tagság" nem jár különösebb kötelezettségekkel, de amennyiben úgy döntesz, hogy hordoznál minket az imádságban, kérünk Téged, hogy az űrlapon azt is jelöld be, hogy milyen gyakran tudnál közbenjárni értünk. Természetesen senkinek nem járunk utána, hogy tényleg tartja-e a vállalását, egyszerűen csak szeretnénk tudni, hogy mennyire vannak „lefedve az imaórák. ” Továbbá, ha feliratkozol az imabázisba és annak a levlistájára, akkor e-mailben is el tudjuk küldeni számodra a havi imaszándékainkat.

Hogyan imádkozzunk?

Nyugodtan olyan módon imádkozzatok, ahogyan a Lélek indít titeket, de amennyiben nyitottak vagytok rá, arra bátorítanánk, hogy három dolog szerepeljen az értünk és a szolgálatunkért mondott imáitokban:

  1. Szentlélek-hívás (Kérjétek a Szentlelket, hogy a mai napon is töltsön be mindannyiunkat, és Ő védelmezzen és vezessen bennünket.)

  2. Imádkozzatok a Szentírással (Imádkozz akár a zsoltárokkal, akár valamelyik evangéliumi szakasszal. Jelensd ki felettünk Isten Igéjét, igazságát.)

  3. Végül pedig kérünk Titeket, hogy imádkozzatok a konkrét havi imaszándékainkkal, amiket majd mindig alább olvashattok. Ezekért kiváltképp szeretnénk, ha elmondanátok egy-egy fohászt.

Havi imaszándékaink

Áprilisban elsősorban azért szeretnénk az imáitokat kérni, hogy:

-Az online Tűz-evangelizációs alkalmakon legyen az Úr áldása, és Ő vezessen minket.

-A szerdai dicsőítő alkalmak egyre teljesebben a Szentlélek erejében tudjanak megvalósulni, és sok szívet meg tudjanak érinteni. Vezessen minket az Úr az Ő igazságában ebben a szolgálatban is.

-A vasárnapi Új Jeruzsálemes szolgálatokon is Isten áldása legyen, és a közösség erősödjön Isten imádásában.

-A kérügmához tudjuk folytatni a dalok rögzítését, és tudjunk közzétenni belőlük kis videókat. Legyen erővel teljes az evangelizációs tanítás, és érje el a szíveket.

-Egy pályázat, amiből eddig béreltünk Kecelen egy termet, valamint Lacinak ebből volt támogatása, most véget ért. És szeretnénk kérni az imáitokat, hogy legyen forrásunk a próbaterem további bérletére, valamint Lacinak, Sanyinak, Tibinek és Zolinak legyen biztos anyagi háttere, elegendő támogatása, és a szolgálat havi kiadásaira is rendelje ki Isten az anyagiakat, hogy tudják folytatni ezt a missziót.

Hálásan köszönjük!