Imabázis

Kedves Testvéreink!

Hisszük, hogy a szolgálatunk csak akkor tud működni, ha Isten ereje kíséri, mert nem test és vér ellen harcolunk. /Ef 6,12/ Ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy legyenek, akik imában hordoznak bennünket, a szolgálatunkat és imaszándékainkat. Ennélfogva szeretnénk létrehozni egy imabázist, és ebben a Ti segítségeteket szeretnénk kérni.

Köszönettel:

Csiszér László zenekara

Mi az az imabázis?

Szeretnénk "felépíteni" egy imabázist, ami annyit takar, hogy aki elhatározza, hogy imádkozik értünk, az feliratkozik a lent megadott űrlapon. Ezáltal tudjuk, hogy vannak, akik tényleg mögöttünk állnak, és az Úr elé visznek minket. Ez a "tagság" nem jár különösebb kötelezettségekkel, de amennyiben úgy döntesz, hogy hordoznál minket az imádságban, kérünk Téged, hogy az űrlapon azt is jelöld be, hogy milyen gyakran tudnál közbenjárni értünk. Természetesen senkinek nem járunk utána, hogy tényleg tartja-e a vállalását, egyszerűen csak szeretnénk tudni, hogy mennyire vannak „lefedve az imaórák. ” Továbbá, ha feliratkozol az imabázisba és annak a levlistájára, akkor e-mailben is el tudjuk küldeni számodra a havi imaszándékainkat.

Hogyan imádkozzunk?

Nyugodtan olyan módon imádkozzatok, ahogyan a Lélek indít titeket, de amennyiben nyitottak vagytok rá, arra bátorítanánk, hogy három dolog szerepeljen az értünk és a szolgálatunkért mondott imáitokban:

  1. Szentlélek-hívás (Kérjétek a Szentlelket, hogy a mai napon is töltsön be mindannyiunkat, és Ő védelmezzen és vezessen bennünket.)

  2. Imádkozzatok a Szentírással (Imádkozz akár a zsoltárokkal, akár valamelyik evangéliumi szakasszal. Jelensd ki felettünk Isten Igéjét, igazságát.)

  3. Végül pedig kérünk Titeket, hogy imádkozzatok a konkrét havi imaszándékainkkal, amiket majd mindig alább olvashattok. Ezekért kiváltképp szeretnénk, ha elmondanátok egy-egy fohászt.

Havi imaszándékaink

Szeptemberben elsősorban azért szeretnénk az imáitokat kérni, hogy:

-az ebben a hónapban előttünk álló szolgálatokon az Úr áldása legyen, és minden az Ő akarata szerint valósuljon meg. (Az e havi nagyobb szolgálataink: elsőcsütörtöki szentségimádás, családi nap Baracskán, Új Jeruzsálem közösségi nap, dicsőítő este Esztergomban, dicsőítő nap Vámosmikolán, KATTÁRS Szegeden, Ászáf-kurzus Kiskunfélegyházán.)

-növekedjen a hitünk, hogy egyre jobban be tudjuk fogadni az igazságot.

-legyen forrásunk a próbaterem további bérletére és a szolgálat havi kiadásaira, valamint Lacinak, Tibinek, Zolinak és Klárinak legyen biztos anyagi háttere, elegendő támogatása, hogy tudják folytatni ezt a missziót; küldjön az Úr még adakozókat.

-terjedjen az evangelizáció, és bátran, erővel és hatalommal tudjuk hirdetni az Úr szavát, valamint tartsa ébren a Szentlélek a szívünkben a személyes evangelizáció fontosságát.

-a karizmák használata aktiválódjon, hogy akinek már van, az bátran és intenzíven tudja használni őket, és legyen bennünk szomjúság a karizmák kérésére, befogadására és használatára.

-a dicsőítés szolgálatába való képzésünket el tudjuk kezdeni fiatalok bevonásával. (Lassan szeretnénk elindítani havi rendszerességgel egy péntek estétől szombat estig tartó képzést fiatalok számára.)

-a szolgáló testvérek fizikailag is egészségesek legyenek, és szellemi-, valamint lelki értelemben is védelem legyen rajtunk.

-az evangelizációs alkalmainkat online is tudjuk közvetíteni, és ehhez legyen megfelelő technikánk és hozzáértő emberünk.

-az elkezdett dalfelvételeket be tudjuk fejezni, fel tudjunk venni újabb dalokat, és össze tudjunk állítani egy CD-t.

-még többen álljanak bele a missziónk imahátterébe.


Hálásan köszönjük az imáitokat!