Imabázis

Kedves Testvéreink!

Hisszük, hogy a szolgálatunk csak akkor tud működni, ha Isten ereje kíséri, mert nem test és vér ellen harcolunk. /Ef 6,12/ Ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy legyenek, akik imában hordoznak bennünket, a szolgálatunkat és imaszándékainkat. Ennélfogva szeretnénk létrehozni egy imabázist, és ebben a Ti segítségeteket szeretnénk kérni.

Köszönettel:

Csiszér László & Zenekara

Mi az az imabázis?

Szeretnénk "felépíteni" egy imabázist, ami annyit takar, hogy aki elhatározza, hogy imádkozik értünk, az feliratkozik a lent megadott űrlapon. Ezáltal tudjuk, hogy vannak, akik tényleg mögöttünk állnak, és az Úr elé visznek minket. Ez a "tagság" nem jár különösebb kötelezettségekkel, de amennyiben úgy döntesz, hogy hordoznál minket az imádságban, kérünk Téged, hogy az űrlapon azt is jelöld be, hogy milyen gyakran tudnál közbenjárni értünk. Természetesen senkinek nem járunk utána, hogy tényleg tartja-e a vállalását, egyszerűen csak szeretnénk tudni, hogy mennyire vannak „lefedve az imaórák. ” Továbbá, ha feliratkozol az imabázisba és annak a levlistájára, akkor e-mailben is el tudjuk küldeni számodra a havi imaszándékainkat.

Hogyan imádkozzunk?

Nyugodtan olyan módon imádkozzatok, ahogyan a Lélek indít titeket, de amennyiben nyitottak vagytok rá, arra bátorítanánk, hogy három dolog szerepeljen az értünk és a szolgálatunkért mondott imáitokban:

  1. Szentlélek-hívás (Kérjétek a Szentlelket, hogy a mai napon is töltsön be mindannyiunkat, és Ő védelmezzen és vezessen bennünket.)

  2. Imádkozzatok a Szentírással (Imádkozz akár a zsoltárokkal, akár valamelyik evangéliumi szakasszal. Jelensd ki felettünk Isten Igéjét, igazságát.)

  3. Végül pedig kérünk Titeket, hogy imádkozzatok a konkrét havi imaszándékainkkal, amiket majd mindig alább olvashattok. Ezekért kiváltképp szeretnénk, ha elmondanátok egy-egy fohászt.

Havi imaszándékaink

Októberben azért szeretnénk imát kérni, hogy:

-A karantén alatt felvett dalokból össze tudjunk állítani egy CD-t, amit ki tudunk adni.

-A jelenlegi helyzetre való tekintettel az online világban előre tudjunk lépni, és tudjunk élő közvetítéseket streamelni, illetve videókat megosztani Isten dicsőségére.

-Az e havi szolgálataink, (amiket a naptárban olvashattok), valóban áldottak legyenek. (Különösen az utcai evangelizáció a Corvin-Negyednél, a dicsőítés Kelenföldön, illetve a Tűz-evangelizációk.)

-Küldjön még adakozókat az Úr, akik rendszeresen, havonta tudnak minket támogatni, hogy továbbra is teljes idejű szolgálatban tudjunk maradni.

-Egyre több testvér legyen, aki imaidőt vállal értünk és a szolgálatunkért.

-A szolgálatunk során Isten újítsa meg csodáit, hogy az Ő erejét és hatalmát megtapasztalhassák az emberek, és mi pedig valóban örömmel, az Ő örömével tudjunk dicsőíteni.

-A csapatunk valóban egységben tudjon szolgálni. („Egy a test és egy a Lélek, amint hivatásotok is egy reménységre szól.” /Ef 4,4/ )

Köszönjük!