Simon Gergő

Hangszer: Dob

Mottó: „Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük!” /Mt 7,12a/

Lakhely: Kecskemét

A csapat tagja: 2016 óta

Tanúságtétele

Szerető családban nőttem fel. Van egy öcsém és egy húgom. Mikor kicsi voltam, édesanyám ünnepekkor mindig elvitt a református templomba. Tinédzserként beírattak Kecskeméten a Református Gimnáziumba, hogy jó nevelést kapjak. Itt sokszor megtapasztaltam, hogy a szavak nem mindig vannak összhangban a tettekkel. Ez nem volt szimpatikus, így nem is vonzottak a hittel kapcsolatos dolgok.

Egyetemi kollégiumban viszont egy olyan szobatársat kaptam, aki egy hívő baptista srác volt, és ő hiteles volt számomra. Isten rajta keresztül szólongatott öt évig, míg végül 2001-ben egy keresztény ifjúsági konferencián átadtam az életemet neki. Szüleim először megijedtek és féltettek, hogy valamilyen szektába kerültem. Több héten át beszélgettünk és vitáztunk esténként, és ezáltal is erősödött, nőtt a hitem. Azóta próbálok kapcsolatot tartani és ápolni Jézussal. Sajnos ez nem mindig könnyű, de megéri.

Hálás vagyok Neki a megváltásért, az örök életért, a gyönyörű feleségemért, három kisfiamért, szüleimért, testvéreimért, és a munkámért. Minden dicsőség Őt illeti!