Perjési Zsófia (Zsófi)

Hangszer: Hegedű, ének

Mottó: „De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.” /Iz 40,31/

Lakhely: Budapest

A csapat tagja: 2017 óta

Tanúságtétele

Katolikus családban nőttem fel, így visszaemlékezve mindig is hittem Istenben, tudtam, hogy Ő létezik, minden, ami körülvett, a természet, a szüleim szeretete, az egész világ az Ő létezését mutatta számomra.

Kamaszkoromtól kezdve számtalan olyan helyen jártam, ahol Isten valóságát, szeretetét megtapasztaltam.

Ezen megtapasztalások, és az életembe történt változások, események egyre inkább megerősítették bennem, hogy Isten jó, és személyes kapcsolatra vágyik velem, és részese akar lenni a mindennapjaimnak: az örömömnek, problémáimnak, nehézségeimnek, sikereimnek.

Ő megtalálható a művészetekben, a kapcsolatokban, a tudományban, a természetben, stb. A zenéhez való viszonyulásom is ezen igazságon alapszik.

Kiskorom óta hegedülök, és szeretek énekelni. Dicsőtő csapatokban 4-5 éve zenélek. Csiszér Laciékkal 2017-ben zenéltem először, a Lelkes Napok táborában.

A dicsőítésben úgy érzem, hogy mindaz, amit kaptam és kapok a Jóistentől, az gyümölcsöt terem. Bele tudom tenni a szívemet, a hitemet, az érzéseimet. Otthonra lelek ebben a feladatban.